Rij-Max: Erkende rijschool voor autisme en ADHD

Heb je extra hulp nodig? Geen probleem! Rij-Max is een gecertificeerde rijschool op het gebied van Autisme en ADHD en is daardoor de rijchool voor mensen die een medische indicatie hebben zoals Autisme, ASS, PDD Nos, ADHD. Rij-Max is ook een gecertificeerde rijschool op het gebied van faalangst. Dus ben je angstig of niet zo zeker van jezelf, dan is Rij-Max ook de rijschool voor jou!

Daarnaast is Max van Kuilenburg een bevoegd stage mentor.

Erkend rij-instructeur Autisme en ADHD

Faalangstinstructeur

Door zijn opleiding weet de Faalangstinstructeur de leerling met faalangst en examenvrees goed te begeleiden. Hij kent de theorie en methoden die je kunt toepassen waardoor de leerling om kan gaan met hun faalangst en examenvrees. Elk mens heeft faalangst. De één meer dan de ander. Het is altijd goed als de Leerling al meteen bij de eerste kennismaking aangeeft dat hij/zij erg veel last heeft van faalangst of van rijangst. Met deze belangrijke informatie kan de rijinstructeur er aan werken om de angst binnen de perken te houden (of weg te nemen) zodat het rijexamen met succes wordt afgesloten. Certificaat faalangst instructeur


De stagementor

De Stage Mentor is bevoegd om Rijinstructeurs in Opleiding te begeleiden tijdens de laatste fase van hun rijinstructeursopleiding.

Aan het einde van deze stage moet de aspirant rijinstructeur het rijinstructeursexamen afleggen bij het IBKI / WRM.

De begeleiding houdt in dat de examenkandidaat het volgende wordt geleerd: De leerprocessen, de opbouw van een praktijkles, de Handelingsanalyses, de rijprocedure en het protocol.

Certificaat stagementor