Mensen kies een hele goede rijinstructeur uit! Dit is erg belangrijk. Ik zal je dan ook aanraden om bij RIJ-MAX te gaan lessen!

Testimonial: Bram van der Donk

Mijn naam is Bram van der Donk 20 jaar en ik heb mijn rijopleiding gevolgd bij Max van Kuilenburg van Autorijschool RIJ-MAX.

Dankzij Max ben ik een betere chauffeur geworden

Toen ik voor het eerst ging rijlessen had ik erg veel zin in! Ik vond het auto rijden meteen al erg leuk en had veel plezier tijdens de lessen. In het begin moest ik nog erg wennen en de grootste basis elementen moest ik nog leren. Voor mij was het nog allemaal nieuw en had eerder nog nooit rijdend achter het stuur gezeten. In de lange periode dat ik heb gelest heb ik veel geleerd , dit heeft wel een lange tijd geduurd ,voordat ik alles zelfstandig kon uitvoeren. Dankzij Max ben ik een betere chauffeur geworden en kan ik nu volledig veilig deelnemen aan het verkeer.

Ik wist dat ik het uiteindelijk zou gaan halen, dankzij het vertrouwen van Max in mij

In de periode heb ik wel eens in de stress gezeten of het me wel ging lukken maar ik ben blijven geloven in eigen kunnen en wist dat ik het uiteindelijk zal gaan halen, dankzij het vertrouwen van Max in mij. Na vele lessen genomen te hebben groeide het vertrouwen in eigen kunnen en ging ik met zekerheid naar de rijexamen(s) toe, daarom was het ook elke keer een teleurstelling dat het maar niet lukte om te slagen. Tijdens de rijlessen ging het bijna vlekkeloos en ging het rijden erg goed, daarom werd het rijexamen weer opnieuw aangevraagd en gingen we samen weer proberen om het rijbewijs in de wacht te slepen, dit is me met wat pech de 5e keer pas gelukt.

Max heeft me heel goed geholpen en veel tijd in me gestoken

Als je altijd je best doet en zelfkritisch bent en jezelf probeert te verbeteren zal Max je altijd helpen en ervoor zorgen dat je een goede chauffeur wordt, dit heb ik zelf mogen ervaren.

Ik ben blij dat ik Max heb uitgekozen als rij-instructeur

Max is een hele goede rijinstructeur die duidelijk communiceert en duidelijk weet te maken wat hij van je verwacht als leerling. Max steekt ook heel veel tijd in zijn leerlingen door ze te helpen met aantekeningen maken van bepaalde situaties die kunnen voorkomen en helpen met je theorie- examen indien je hier nog moeite mee hebt, het rijden van examenroutes wordt vaak herhaald, zodat je de wegen goed herkent en dat je weet hoe je moet handelen in bepaalde situaties die van belang kunnen zijn tijdens de lessen en het rijexamen. Dit geeft een stuk meer vertrouwen en zekerheid als je weet wat je moet doen. Ik heb hele goede herinneringen aan de periode dat ik bij RIJ-MAX heb gelest en ben blij dat ik Max heb uitgekozen als rijinstructeur.

Tip/advies

Mensen kies een hele goede rijinstructeur uit! Dit is erg belangrijk. Ik zal je dan ook aanraden om bij RIJ-MAX te gaan lessen!